Cum platesc comanda?


IAE COM SRL va ofera posibilitatea de a plati folosind urmatoarele modalitati de plata:

 • Plata Ramburs: Se face la livrare catre agentul electrice-iae.ro in cazul comenzilor livrate in Bucuresti sau curierului pentru comenzile livrate in alte localitati din tara.
 • Plata cu cartea de Debit/Credit: Se face la finalizarea comenzii prin procesatorul de plati euPlatesc.

 • Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

  "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


  Important de stiut! Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

  Modificarea unei comenzi se realizeaza in aceeasi zi cu lansarea comenzii, telefonic sau prin e-mail. Operatorii nostri vor anula comanda initiala a dumneavoastra si astfel veti putea lansa o noua comanda.

  Unele produse isi pot schimba ambalajul, inainte ca noi sa facem modificarile de imagine din cadrul site-ului dar produsul ramane neschimbat din punct de vedere al compozitiei, calitatii si greutatii.


  Toate preturile afisate contin TVA.